19 Şubat 2013 Salı

saçlarımızı demet akalın tweetine boyadık :D

dünya tatlısı bir komşum var.birlikte hava alalım diye bebeklerimizi de alarak avm'ye gittik,eşimin ulaştırmasıyla :D
mahinurumla market bölümünde gezinirken,mahinur da ne güzel isimdir.mahi ay demekmiş nur yüz.ay yüzlüm..içi dışı insanı ferahlatan bi havası var adı da cuk oturmuşş arkadaşımın..neyse biz markette gezinirken gel saç boyalarına bakalım dedi.
ikimizde eşimizin işleri yüzünden memleket dışında yaşıyor olduğumuzdan,bebeğimizi bırakacak bir anne,abla,teyze olmadığından saç diplerimiz gelmiş bir şekilde dolanıyoruz.birbirimize iyilik yapalım dedik..
demet akalın tweet mi atmış ne neva color kullanıyormuş 8.0 ve 8.3,bunu Mahinurum söyledi sağolsun ama o 8.0 ve 8.5 olarak hatırlıyordu 8.5 te yoktu ama biz kafaya koymuştuk 8.7 vardı ha 5 ha 7 çok farketmiyordur dedik,aldık..
ilk akşam ben çıktım Mahinurun saçlarını bir güzel boyadım,sonuçtanda memnun kaldı üstelik.ertesi akşam o bana geldi benim saçları bir güzel boyadık ama 2 kutu bana yetmedi uçlar biraz kaldı,taradım filan olduğu kadar diyip Allah'a emanet dedik :)
sonuctan bende memnun kaldım ama demet akalında odaklanmayıp biraz daha açık tonlar alsaymışım daha memnun kalabilirmişim.üstelik 2 kutu boyaya sadece 10 tl ödedim.2 ay önce yine böyle evde saç boyama girişimim olmuştu.kolestondan sultan bakırı almıştım 2 kutu.kutusu 16 tl idi.iki kutu boyaya verdiğim parayla kuaföre gidip dip boya yaptırabilirdim lakin zaman...
gel gelelim o boya bakır olmasına ragmen saçımdan 10 günde aktıııı gittiii..şimdi birde neva colorı denedim.umarım bu kalıcı olur lakin uzun bi süre saçımı evde boyayacak gibi duruyorum...
hem anne hem aşçı hem temizlikçi hem bakımlı olmak zorrr iş arkadaş :)

4 yorum:

  1. ama biz şimdi demetakalın twitine boyanmış arasın annesini merak etttikkkkkkk =)

    YanıtlaSil
  2. sonucu çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. akşama bir fotoyla paylaşmayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil