15 Şubat 2013 Cuma

1 değil 2 değil 3 değil...6 hediye birden :)

sanırım bir şeyi 40 kere söylemek pek etkili bir yöntemmiş.sevgili kocam almaz,kendi kendine karar veremez diye düşünüp ben önceden hediyemi sipariş etmiştim.en büyük derdim doğum kilolarım olduğundan koşu bandında anlaşmıştık ama begendiğimiz modelde sıkıntı yaşadık alma işini 2 hafta erteledik.ben yinede onu sevgililer günü hediyesinden kabul edeceğim dedim :)

fakaat benim iyi gözlemci kocam bana sanayiye gitmesi gerektiğini söyleyip duruyordu.bende hiç şüphelenmedim.evden sanayiye diye çıktı.gittiği yerde uzun süre kaba tabirle salaklanmaz,işini görür gelir.yine pek uzun olmayan bi süre icinde geri geldi..

13 şubat akşamı işe 23.00 de gece vardiyasına gitti.24.00 de bir telefonlaşıp günümüzü kutladık..ertesi sabah işten geldi sağolsun oglumda sabah ezanıyla uyandığından camdan şirket aracından indiğini gördüm..eve doğru değilde arabaya dogru gitti.bagajı açtı.içinden torbalar aldı.koton poşetini 500 metre uzaklıktan olsa tanırım :))) 

gözlerim ışıldadı,aşkım depreşti:) eve geldi,tek tek paketletmiş hediyelerimi.birlikte gezerken elime alıp baktığım 1-2 şal ,giyebileceğim tshirtler,kazak vs almış..hem gidip alması,hem benim nelere baktıgıma dikkat etmiş olması,hem düşünmesi... beni çok sevindirdi..



sevdiğim renkler..bu sevgililer günü kocam kesinlikli harika bir iş çıkardı.karşınızda sevgilerimi ona iletmekten onur duyarım.

2 yorum:

  1. güle güle giy :) gerçekten çok ince bir eşin var. mutluluğunuz daim olsun

    YanıtlaSil
  2. zamanla değişiyor,incelikten uzaktı ama git gide yaklaşıyor,çabalıyor sağolsun :) iyidilekler için teşekkrler ve amin =)

    YanıtlaSil